8 augustus 2023

Nooit te oud om te groeien

Ouder worden in deze tijd. Het is een thema met vele facetten. Wat betekent het om in deze tijd ouder te worden? Wat is in deze levensfase van belang in uw leven en wat geeft u zin in het leven? Op zoek naar een goed gesprek? In zaal ‘de Deel’ aan de Zaaier 60A in Leusden worden vijf bijeenkomsten gehouden waarin zingeving en ouder worden centraal staan.

Ouder worden in deze tijd. Het is een thema met vele facetten. Wat betekent het om in deze tijd ouder te worden? Wat is in deze levensfase van belang in uw leven en wat geeft u zin in het leven? Op zoek naar een goed gesprek? In zaal ‘de Deel’ aan de Zaaier 60A in Leusden worden vijf bijeenkomsten gehouden waarin zingeving en ouder worden centraal staan. Onderstaande bijeenkomsten geven de gelegenheid om samen met leeftijdsgenoten bezig te zijn met innerlijke groei en balans. De gespreksleiding is in handen van geestelijk verzorger Carola van den Heuvel Locatie: Zaal De Deel, Zaaier 60a, Leusden Vast dagdeel: Donderdagmiddag van 13.30-15.30 uur Data en thema’s:

Wat betekent het om in deze tijd ouder te worden?

Data en thema’s:    

17 augustus   Waarde van ouderdom
14 september   Zinvol leven
12 oktober Relaties
9 november    Afhankelijkheid
14 december Goed en Kwaad

 

Opgave is niet nodig, maar wel prettig, via ideelleusden@gmail.com of bel naar 06 48483440

Deze bijeenkomsten zijn los van elkaar te volgen. Ze zijn mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds en i.s.m. het bestuur van De Deel. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Vrijwillige bijdrage welkom. Nooit te oud om te groeien heeft ook groepen in Utrecht stad, De Bilt, Nieuwegein, Zeist en Houten.